Csak a szerencsén múlt, hogy az Éden Hotel szereplője nem szenvedett súlyos sérüléseket, amikor 2013-ban, egy utcai verekedés során belökték egy kirakatba, írja a Blikk.

Az üvegszilánkok nem kazsabolták össze a testét, csak egy fúródott a bordái közé, de az sem sértett létfontosságú szervet.

„Loki szórakozni indult a barátaival a Nagymező utcába" – mesélte a lapnak egyik barátja. – „A társasággal volt egy fiatal lány is, akire rászállt egy fickó, nem hagyta békén. Már nagyon terhes volt a társaságnak, hogy folyton magyarázott neki. Loki megkérte, álljon le. Először csak vitáztak, majd elkezdődött a lökdösődés, verekedés."

Amikor a másik férfi hirtelen belökte Lokit a kirakatba, a többiek tudták, hogy nagy a baj, így azonnal mentőt hívtak.

”Az üveg a hátába állt, beszorult két bordája közé. Ennek köszönheti, hogy nem sérült meg komolyabban. Persze rendőrségi ügy lett belőle, még mindig tart a nyomozás, de Loki nem gyanúsított. Már csak egy heg emlékezteti őt erre a verekedésre. De a másik is kapott rendesen! A férfival azóta sem találkozott."

A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozás a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságán folyamatban van.