A kétszeres fitneszvilágbajnok Csörgő Adrienn állítása szerint sokszor szembesült már azzal, hogy túl izmosnak tartják. Most aztán megmutatta, hogy izmos teste igenis nőies. De mennyire. 

Hat éve kezdett versenyezni Csörgő Adrienn, aki fitneszedző is egyben. Azt hiszem, ennél a testnél több referencia nem is kell:

Igenám, de sokan azt gondolják, hogy az izmos hölgyek egyáltalán nem nőiesek, ennek ellentettjét szerette volna bebizonyítani a korábban Miss Fitness Universe-nek is megválasztott Csörgő Adrienn.

„A versenyzőket sokan túl izmosnak, férfiasnak tartják, de én meg akartam magam mutatni, hogy a formás test igenis nőies! Ezért olyan szexi képeket szerettem volna magamról, amilyenek eddig másról itthon nem készültek" – mondta el a WBPF fitneszversenyzője a Velvetnek.

Testfestés helyett ezért  szigetelőszalag-csíkokból és öntapadós laptapétából tervezték meg a testdekorációt Kökényesdi Zoltán fotóssal. Két órán át ragasztották az elemeket, majd elkészültek a fotók. És ha arra gondol, hogy mennyire fájhatott a szalagok levétele, nos igen, nem téved.

„Voltak olyan helyek, ahova csak én nyúlhattam, de így is nagyon fájt."

Búcsúzóul pedig egy ráadás kép: