Ha nagyon szeretett volna belelátni Taylor Swift, vagy Calvin Harris magánéletébe, akkor most baromi boldog lesz.

Mivel kiderült, hogy az amerikai énekesnő és a skót DJ nem csak úgy simán összejöttek, Harris ugyanis úgy kezdett Taylor Swifttel randizni még márciusban, hogy közben bőven együtt volt még egy Aarika Wolf nevű modellel. Legalábbis ezt írja az NY Daily News.

De hogy erről az egészről tudott-e bármit is Taylor Swift, hogy ő csak egy harmadik, akivel épp megcsalnak egy másik nőt, az nem derült ki, bár a lap úgy tudja, hogy nem. Ami azért egészen furcsa, mert azt elég sokan tudhatták, hogy Calvin Harris tavaly október óta együtt volt Wolffal. Csak ugye a szakításuk körülményei nem voltak tiszták.

Hogy ezt az egészet hogy fogja fogadni Taylor Swift, arra vannak tippeim, ha csak abból indulok ki, hogy imád szakítós-számokat írni, és azokon keresztül beszólni expasijainak.

És ezt nagy valószínűséggel meg is teszi, ha meghallja azt az elvileg igaz infót, ami Harris barátaitól származik, miszerint a DJ csak azért szedte fel Swiftet, mert az jót tesz a karrierjének. Mert Calvin Harris barátai szerint az énekesnő egyáltalán nem illik bele abba az éjszakai bulizós közegbe, amibe ők tartoznak.

De hogy mindez most tényleg igaz-e, az valószínűleg csak később fog kiderülni. Taylor Swift ú albumáról mindenképpen.