Pippa Middleton egészen elképesztő népszerűségre tett szert mindössze annyival, hogy 2011-ben feltűnt testvére esküvőjén Vilmos herceggel. Azt persze nem állítanánk, hogy elvette a rivaldafényt az azóta már kétszeres anyává vált Katalin hercegnétől, de sokaknak felkeltette a figyelmét a különösen formás fenékkel rendelkező, ráadásul egyedülálló rokon. Most úgy tűnik, megint kapott egy ilyen sztorit a brit sajtó, ugyanis George Clooney sógornőjére is hasonló karrier vár. Az azóta már Amal Clooneyvá vált Amal Alamuddin húgát, Tala Alamuddint is az esküvőn szúrták ki a fotósok, és azóta tulajdonképpen le sem tudnak róla akadni.

A két testvér hasonlít is egymásra, a People mélyre ásó szakértői elemzése szerint ráadásul Tala is rendelkezik azzal a fennkölt külsővel is, ami alkalmassá teszi egy különösen elit vörösszőnyeges esemény végigcsinálására is. Arról nem is beszélve, hogy a testvéréhez hasonlóan ő is elég jó nő. Ettől függetlenül nem Clooneyné gyengébb másáról van szó, ő például a jogi pálya helyett reklámszakember. Bár Middletonnal szemben ő nem egyedülálló, olyannyira, hogy van neki egy szingapúri férje, illetve egy Mia névre hallgató lánya, aki mellesleg koszorúslány volt Clooneyék esküvőjén.

Az már annyira nem is meglepő, hogy a családja is imádja Alamuddinék másik sikertörténetét. „Tala egy ékszer. Nagyon szeret adakozni, és Amallal is nagyon közel állnak egymáshoz” – mondta az Alamuddin család egyik tagja. A közelség kicsit fura, hiszen valójában nem is egy kontinensen él a testvérpár, de a személyes találkozás nyilván nem feltétel.