Nemcsak szerkesztőségünk döbbent le Király L. Norbert kinézetén, hanem a rajongói, Facebookos követői is. Bár az énekes legelvakultabb imádói biztosították arról az x-faktorost, hogy remekül áll neki a hosszú haj is, a legtöbben kifakadtak a közösségi oldalon. 

„Vidd inkább a 2013-as feelinget, ez az új olyan, mint a Tokio Hotel tinisztárjai" – írta az egyik kommentelő., mások pedig azt vonták egyből kétségbe, hogy az énekes haja ilyen rövid időn belül ennyit nőtt: „Paróka lett az új divat? Mi ez már, hogy ekkora a haj, 2 év alatt nem nő ennyit, nőbe is elgondolkodtató a póthaj, nemhogy ferfiba ...."

De mutatunk még pár kommentet, amik biztosan nem estek túl jól Király L. Norbertnak: 

A mindig is komplexusokkal küzdő énekes végül a közösségi oldalon reagált a kiakadásokra: 

„Hát! Olvasva a kommenteket, igen megoszló a vélemény! De ez így jó!!!! "Van akinek a pap, van , akinek a papné!"....))) Annyit tennék még hozzá, hogy magam miatt alakulok, mint ti is saját magatok miatt változtattok (remélem).

Én , most így érzem jól magam!

De remélem, Ti, nem a hajam hosszúsága miatt kedveltek!...))) Én rövid és hosszú hajjal is azt szeretném, ha egy kis fényt , jó kedvet tudnék vinni az életetekbe!!! Várok Mindenkit nagy szeretettel, jövő szombaton!!!!!...))))))" – írta a celeb.