Az ember általában csak akkor közli ismerőseivel is, hogy összejött valakivel, mikor már nagyon biztos benne, hogy a kapcsolat valamennyire életképes. Ha pedig az illető celeb, akkor erre a dologra még inkább odafigyel, és tényleg csak akkor vállalja fel párkapcsolatát az egész világ előtt, mikor már egészen biztos benne, hogy akkor ő most megtalálta az igazit. Főleg, ha mindketten celebek.

És hát bizonyára Taylor Swift és Calvin Harris, illetve Bradley Cooper és Irinia Shayk is jól átgondolták a dolgokat, mielőtt nyilvánosan is elkezdték szeretni egymást.

Épp ezért önnek most az lesz a dolga, hogy megszavazza, vajon a két új álompár közül melyik fogja tovább bírni együtt. Vagy akár örökké. Mert miért ne lehetnénk optimisták, és képzelhetnénk azt, hogy a többször is Oscarra jelölt színész élete végéig együtt lesz a folyamat vetkőző modellel?

Taylor Swift <3 Calvin Harris

Az amerikai énekesnőnek megszámlálhatatlanul sok pasija volt korábban, viszont évekig szingli volt, és úgy tűnt, hogy tényleg csak és kizárólag magával, illetve karrierjével foglalkozik. Aztán jött Calvin Harris, és ezek akkora szerelembe estek, hogy még az sem tudja megzavarni az idillt, hogy a skót DJ állítólag allergiás a macskákra, márpedig Swiftnek van macskája. 

És utóbbi dolog azért erősen mellettük szól, mert ha egy párkapcsolat még egy durva macskaszőrallergiát is kibír, akkor gyakorlatilag bármit kibírnak együtt.

Irina Shayk <3 Bradley Cooper

Na jó, Bradley Cooper és Irina Shayk nem vállalták fel még kapcsolatukat olyan klasszikus módon, mint Swift és Harris, de már többször is látták őket nyilvánosan csókolózni, vagyis titkolni nem titkolják, hogy együtt vannak.

Na de a kérdés az, hogy a 40 éves színész és a 29 éves modell vajon meddig bírja együtt? Mert lássuk be, sok közös nincs bennük. Míg Cooper arra törekszik, hogy jobbnál jobb filmekben szerepeljen, addig Shayk célja az, hogy minél többször vetkőzzön bugyira a kamera előtt. Persze ettől még simán lehet, hogy örökre együtt  maradnak, és ők lesznek az új Brad Pitt és Angelina Jolie.

Szóval döntsön, ön szerint melyik párnak van nagyobb esélye az együttmaradásra?

Na?