Hajdú Péter felesége június 13-ától vezeti a LifeNetwork TV EzZsír! című műsorát, ahol egészséges életmóddal kapcsolatos témákról beszélget majd vendégeivel. Nemrég debütált társműsorvezetőként a Fem3 tévécsatorna reggeli műsorában, ahol a miniruháival terelte el a figyelmet a vendégekről és úgy egyáltalán mindenről.

Úgy tudjuk, hogy Sarka Kata több tévés tanácsát is kikérte a felkészülési időszakban, de férjével vitába fulladt a szakmai konzultáció. Sarka elmondta, hogy nem szeretné, ha más műsorvezetőkhöz hasonlítanák, de vannak olyanok, akikre felnéz. Ilyen például Friderikusz Sándor, aki tanácsokkal is ellátta, például hogy maradjon természetes, és legyen nyugodt a váratlan helyzetekben is. 

Számomra az egyik legmeghatározóbb mai médiaszemélyiség a férjem. Persze én nem tudok, nem akarok, és nem is tehetném meg, hogy olyan stílusban kommunikáljak, mint ő, de a tanácsait nagyra tartom. Az első perctől kezdve támogatott, sőt még abba is belement, hogy otthon gyakoroljunk. Többször láttam már, ahogy fiataloknak ad elő, és mindig nagyon türelmes volt. Velem azonban annyira kritikus, és olyannyira másképp látjuk ezt a szakmát, hogy a gyakorlás hamar vitába csapott át. Ezért úgy döntöttünk, inkább nem kísérletezünk ezzel többet 

– mesélt a férjével  közös munkáról. A műsorvezetőnő a Life.hu oldalra is készül cikkekkel.  Az ígérete szerint a stílusa nem lesz ömlengős, hanem véleményt mond, és gondolatokat ad át.