Azt, hogy az orrára is hízik a mostani, második terhessége alatt, nem én találtam ki. Ezt a celebnő maga árulta el egy instagramos posztjában, ahol azt próbálta elmagyarázni, azért van legalább tíz réteg alapozó, púder és pirosító az arcán, mert ha terhes, akkor nem botoxoltat. Vagyis ezzel a lendülettel azt is elismerte, hogy máskor minden szirszart injekcióztat az arcába.

Nem, nem töltetem fel, vagy botoxoltatom az arcom terhesség alatt, mint ahogy a bulvármagazinok írják, mert csak egy elvetemült őrült veszélyeztetné ilyenekkel a gyerekét. Bárki, aki volt már terhes, tudja, hogy az arc ilyenkor teljesen megváltozik! Az orrom nagyobb lesz, az arcom és az ajkam is teltebb lesz. A cél pedig az, hogy úgy sminkeljem ki magam, hogy attól normálisnak érezzem magam.

A celebnő élete problémáját – mint ahogy a fenti fotón is látszik – tényleg legalább napi három tubusnyi alapozóval próbálja meg orvosolni. Illetve néha segítségül hívja a bronzosítót is, mert vélhetően úgy gondolja, hogy az optikailag vékonyítja a terhes arcocskáját. Viszont ezt nemrég annyira túltolta, hogy arca konkrétan úgy nézett ki, mintha koszos lenne.

De hát ilyen ez a terhesség. Az ember orra meghízik, és mindent el kell követni, hogy ezt ne vegyék észre.

Egyébként Kardashiannak nemcsak az orra hízott meg, mert már tényleg látni rajta, hogy gyereket vár, ami igazából tök jól áll neki, hisz egészen úgy néz ki így, mint valami termékenységi istennő.