A TV2 kirúgta Hajós Andrást, írja a Blikk. Ami tény, hogy a zenész ezentúl nem lesz látható sem a Sztárban sztár zsűrijében, sem a csatorna más műsoraiban. A Blikk meg nem nevezett forrásokra hivatkozva állítja, hogy az elválás oka volt, hogy Hajóssal nehéz volt együtt dolgozni, többször kritizálta a kereskedelmi csatornákat, és ritkán tett eleget  a műsorral együtt járó promóciós kötelességeinek.

A lap megkereste az ügyben érintett feleket, így Hajóst is, aki azt mondja, ő nem vállalta a szereplést.

„Egy nagy ívű önálló estre készülök, amely minden energiámat felemészti. Emellett van egy új szerelmem, a a színházi művek fordítása, amelyekre a tévés elfoglaltságok miatt nem lett volna időm. Ezek a szívügyeim, amelyek sokkal többet jelentenek nekem a televíziózásnál, ezért nem vállaltam el a Sztárban sztárt" - nyilatkozta.

„Hajós András valóban nem szerepel majd a Sztárban sztár harmadik évadában. Közösen jutottunk arra a döntésre, hogy mást kérünk majd fel helyette zsűritagnak. Andrással jól működött a közös munka a Sztárban sztár korábbi évadaiban és Az ének iskolája alatt, így nem zárkózunk el attól, hogy a jövőben újra együtt dolgozzunk" - mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.