Többfelé, így az NME-n is azt olvassuk, hogy Lenny Kravitz ügyvédei perrel fenyegetőznek. Ennek oka nem más, mint a múlt heti péniszgate: vagyis, hogy a zenész a stockholmi (Gröna Lund) koncertjén nagyot terpesztett, az ettől kiszakadt nadrágjából meg kilógott a farka, az erről készült képek pedig bejárták az internet mágikus világát. Még a lánya is ezzel foglalkozott.

A drámai események hatására Kravitz ügyvédei nyomasztó felsorolásba kezdtek arról, szerintük hányféle jogot sértettek a képek közlésével – szerintük például szerzői, személyiségi, méltósághoz fűződő, előadói, és kiadói jogokról beszélhetünk.

Az eset után egyébként Kravitz gyorsan lement a színpadról, átöltözni. Egy néző beszámolója szerint a producer kiment a színpadra, közölte, hogy akadt egy kis probléma – aztán a zenész visszajött, és elnézést kért. Így: „bocs, elszakítottam a nadrágom”.

Korábban még Kravitz is viccesen fogta fel a dolgot, és az Instagramján közölte az üzenetet, amelyet Steven Tylertől (tudják, az Aerosmith énekese) kapott. Úgyhogy minket már csak az érdekel, hogy menet közben hová lett a rock'n'roll.

Szerintem