Gáspár Győző már sem a TV2-nek, sem az RTL Klubnak nem kell, ezért haknizással próbálja pótolni a bevételkiesést. A Blikk szerint éneklést és műsorvezetést is vállal, sőt hamarosan chippendale-show-k szervezésébe is belefog.

Győzike szolgáltatásai nem valami olcsók. Ha például azt szeretné, hogy egy órán keresztül énekeljen önnek, 250 ezer forintot kell neki kipengetnie, ha pedig műsorvezetésre kéri fel, az 300 és 400 ezer forint közötti összegbe fog kerülni. Nagyjából ennyiért chippendale-fiúkat is visz magával.

„Már fél éve, hogy bele­kezdtem ebbe a biz­niszbe, és szerencsére nagyon jól megy. Amióta ezt csinálom, például már több szépségversenyt is levezényeltem. Szerintem a Való Világ alatt sikerült bebizonyítanom, hogy igenis jó műsor­ve­ze­tő vagyok. Olyannyira keresett letttem, hogy decemberig teljesen be vagyok táblázva. Szep­tem­bertől pedig kiegé­szítem a kínálatot egy kis chippendale-lel. Persze mindenkit megnyugtatok, nem én fogok vetkőzni. Úgy vettem észre amúgy, hogy a környéken elég sok az egyedülálló asszony, akinek a hétvégéit fel lehetne dobni egy kis vetkőzőshow-val, társ­kereséssel.” - magyarázta a lapnak Győzike.