Ezen most kitűnően szórakozunk: Christine Ouzounian, aki korábban Ben Affleck gyerekeire vigyázott, most meg valószínűleg együtt vannak, állítólag iszonyúan szeretne a köztudatban maradni. Annyira, hogy már van is egy ügynöke, akin keresztül valamilyen tévés szereplést remél, mondjuk valami olyasmit, mint A nagy Ő.

A Page Six saját, hollywoodi forrásaira hivatkozva mondja mindezt, emlékeztetve arra, hogy a botrány kirobbanása óta Ouzounian minden volt, csak visszafogott nem. Vigyorogva luxusautózgat Los Angelesben, szól a fotósoknak, mielőtt találkozna Affleckkel, ki van kenve, mint a fene és forgalmas helyen piknikezget a barátaival, hogy biztosan lefotózzák.

„Azt beszélik LA-ben, hogy Christina ügynököt keres, és valamilyen tévés munkát szeretne, mint a Bachelorette (nálunk: A nagy Ő), vagy a Dancing With The Stars (nálunk: Szombat esti láz). Tudja, hogy már nem valószínű, hogy visszamehet gyerekekkel foglalkozni – ki venné fel most a gyerekei mellé? Szóval a figyelmet arra akarja használni, hogy szórakoztatóipari karriert építsen.”

Azt is mondják, hogy Ouzounian egy tévéműsornak, vagy magazinnak kiteregetné Affleckék szennyesét is, de valószínűleg nem jönne össze a dolog, mert amikor felvették,aláírt egy titoktartási szerződést.

Ön szerint mit csináljon Ouzounian?