Pedig tényleg megtörtént. A teniszező Serena Williams és a kanadai rapper, Aubrey Graham – ismertebb nevén Drake –, valóban együtt vannak. Legalábbis erre lehet következtetni azokból a fotókból, amiken az látszódik,

hogy egy étteremben csókolóznak.

Mármint:

A 28 éves rapper és a 33 éves teniszezőnő egyébként nem kettesben töltötték az estét, hanem barátaikkal vacsoráztak, azután, hogy Serena Williams legyőzte Simona Halepet a Cincinnatiben rendezett keménypályás tenisztorna női versenyének döntőjében.

És ha még mindig nem hinné el, hogy a fenti képeken tényleg Drake és Williams látható, itt egy fotó Serena Williams egyik meccséről, amin Drake is ott ült a nézők közt.

Egyébként a kanadai rapper és Serena Williams kapcsolata nem most kezdőtött. Drake évekkel ezelőtt, valamikor 2011-ben jól összeveszett a szintén rapper Commonnal, méghozzá Common akkori barátnője miatt, aki nem más volt, mint Serena Williams.

Serena Williams 2012 óta hivatalosan amúgy senkivel sem jár, legutóbbi pasijával, egy francia teniszedzővel pedig már évekkel ezelőtt szakítottak. De korábban együtt volt a szintén teniszező Grigor Dimitrovval, a színész Hosea Chanchezzel, a kosaras Amar'e Stoudemire-rel és az amerikaifocista Keyshawn Johnsonnal.

Leghosszabb kapcsolata a már említett Commonnal volt, akivel majdnem össze is házasodtak. Aztán közbejött valami.

Talán Drake.

Aki ahhoz képest, hogy nem szerepel minden nap a bulvárlapokban, és látszólag egészen visszafogott életet él, elég sok celebnővel járt. Vagy állították hogy jár.

Például velük:

  • Rita Ora
  • Nicki Minaj
  • Rihanna
  • Amber Rose
  • Rashida Jones
  • Tyra Banks
  • Zoe Kravitz

Rajtuk kívül pedig még egy halom kevésbé ismert modellel meg színésznővel. Úgyhogy simán belefér az is, hogy most összejött Serena Williams-szel. Amennyiben pedig ez tényleg nemcsak egy kósza csók volt, vagy egy túl közeli baráti ölelés, akkor sok sikert!