Sarka Kata igazságügyi hangszakértőhöz fordult, hogy bizonyítsa, Bálint Antónia hívta fel Hajdú Pétert és őt, és az ő hangja hallható azon a felvételen, amin egy nő például azt is elmondja, térdelve szeretné Hajdút. A szakértői véleményt a Blikk tette közzé. 

„Azért kértem fel egy igaz­ságügyi hangszakértőt, hogy egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntsek a pohárba. Azon az éjszakán engem hívogattak, most mégis én vagyok az, aki igyekszem kideríteni az igaz­ságot.

A szakértői vélemény kimondja, hogy nagy bizonyossággal a felvételen Bálint Antónia hangja hallható" - mondta Sarka Kata a Blikknek.

Bálint Antónia is nyilatkozott a lapnak, és azt mondta, nem hívta Hajdúékat.

„Nem hívtam őket telefonon, erről a részletes híváslistám is megvan. Aki a nevemben telefonált, lapít, de nem úszhatja meg büntetlenül. Viszont a független magyar bíróság által kirendelt igazságügyi szakértő készít majd szakvéleményt, abból ki fog derülni az igazság. Ügyvédem már elindította a folyamatot, számomra ott zárul majd le ez az ügy" – mondta Bálint Antónia. Az év pere elé nézünk, nagyon úgy néz ki.