New York I'm coming!

– így kezdte posztját Kállay-Saunders András a Facebookon, ahol bejelentette, öt év után visszautazik Amerikába, hogy egy esküvőn énekeljen. Aztán meg az utcán.

Akkor Indulas New Yorkba.5 ev utan visza a masik othonomhoz. Meghivtak enekelni egy eskuvon ami holnap lesz. Ezen kivul fel fogok lepni helyeken a varosban, promozni a lemezemet, utca zenelni, es epiteni kapcsolatokat. A siker az nem csak jon, kel erte tenni.

Cyprusban nyaralusunk kozben is csinaltam hasolno dolgokat mint most fogok New York ba. Minden Dj nek nyomtam a lemezemet, enekeltem Itt meg ott es Kebzeljetek el jo kezekben kerult a lemezem es olyan kapcsolatokat epitetem es olyan eloadokal talalkoztam akik nagyon tudnal segiteni az Anglia UK zenei vilagban. Errol szol az egesz , kel harcolni es nem szabad feladni. En elkebzelem hogy egy nap a vilag fogja enekelni a dalaimat es nem alok meg amedig nem lesz igy. Szertlek titeket es jovok hamarosan. Love you all! Kicsit felek amugy ettol a September 11 repulestol :) remeljuk jo lesz"

És még mielőtt elzedené támadni szerencsétlen énekest a helyesírása miatt, ne tegye, mert Tolvai Renáta pasija azt is hozzátette, hogy:

Gyorsan irtamUghogy ne tamadjatok meg a helyesiras miatt:))