Farkasházy Tivadar a bírósághoz fordul, amiért Andy Vajna több hónapja nem fizette ki neki annak a pernek a költségét, amit a Heti hetesben elejtett mondat vont magával. Farkasházy azt mondta a műsorban Andy Vajnáról, hogy nem véletlenül nem megy vissza Amerikába. Andy Vajna emiatt beperelte, és 2 millió forintos kártérítést követelt, azonban a pert elvesztette. Sőt, neki kell fizetnie a per költségeit, ami a Blikk információi szerint 202 ezer forintra tehető. 

Farkasházy ügyvédje közölte a lappal, hogy már küdltek fizetési felszólítást, Andy Vajna pedig azt nyilatkozta, hogy nem kapott személy szerint semmilyen értesítést erről. 

„Hónapokkal ezelőtt elküldtük az irodánk bankszámlaszámát, de a mai napig nem érkezett meg rá a pénz. Vagy arról van szó, hogy Vajna egyszerűen csak elfelejtette, vagy arról, hogy annyi fontosabb dolga van, hogy nincs ideje ilyesmire" – mondta Farkasházy ügyvédje, Magyar Gábor a lapnak.

„Személy szerint semmilyen hivatalos értesítést nem kaptam az ügyvédemtől. De utánanézek, és természetesen azonnal rendezem" – mondta Andy Vajna.