Nem hallotta még Amy Schumer nevét? És az arca rémlik? Nem? Akkor sem, ha meglátja mondjuk ezt a plakátot?

Na ugye!

Szóval Amy Schumer az a vicces szőke, aki a Kész katasztrófa című romkom főszereplője, és akinek muszáj megjegyeznie a nevét, mert legalább annyira szórakoztató és csodálatos nő, mint Jennifer Lawrence. Nem véletlen, hogy baromi jóban vannak, és hogy terveznek is egy közös filmet, amiben nővérek lesznek, és amiben ha minden jól megy, Bette Midler lesz az anyjuk.

Na de visszatérve a lényegre, Amy Schumer létezése ezen a világon nem csak azért jó, mert mindenféle szégyenérzet nélkül viccel bármivel. Hanem azért is, mert

végre nem csak génmanipulált, hosszúlábú és nevetségesen tökéletes, mindenképpen csontos vagy vékony színésznőket látunk a romantikus vígjátékok főszerepeiben, hanem egy olyan nőt, akiről el is hisszük, hogy ember.

Pláne ha megnézzük az Instagramját, ami nem olyan, mint egy átlagos hollywoodi színésznő csillivili, beállított élete, hanem pont annyira hihető, mint mondjuk az öné, vagy az enyém.

Must love cats

@amyschumer által közzétett fénykép,

Amy Schumer egyébként foglalkozását tekintve inkább komika, mint színésznő. Karrierjét stand-uposként kezdte, aztán valahogy elkeveredett a Comedy Centralhoz, ahol pár év után saját műsort kapott, így egy idő után már fél Amerika ismerte a nevét.

Az elmúlt egy évben pedig annyira felpörgött az élet körülötte, hogy Late Night Show-k vendége volt, majd az idei Critics' Choice Awardon, sőt az idei Emmy díjátadón is díjat is kapott. Nem véletlen, hogy már nem csak a tévében, de a moziban is lehet őt látni, most épp Judd Apatow új filmjében, a Kész katasztrófában, aminek nem csak a főszereplője, de az írója is.

Tényleg baromi nagy szükség volt már egy olyan színésznőre, akit végre nem azért lehet szeretni, mert szép, vagy hosszú a lába, hanem mert annyira természetes, őszinte és vicces, hogy legszívesebben csak vele barátkoznánk.

De hát ki ne akarna egy ilyen nővel barátkozni?

Case a the Mondays #stylist

@amyschumer által közzétett fénykép,

Egy olyan nővel, aki teljes természetességgel szelfizik a vécén:

#bidet

@amyschumer által közzétett fénykép,

Aki gond nélkül esik hasra Kim Kardashian mellett a vörös szőnyegen:

Time

@amyschumer által közzétett fénykép,

Aki egy baromi puccos esemény előtt is ilyenekkel viccel:

How @zac_posen was born. Big day with @leesaevansstyle and #roadmanager

@amyschumer által közzétett fénykép,

Aki a GQ borítóján is így néz ki:

Na meg persze:

És ha most egy kicsit ön is beleszeretett Amy Schumerbe, akkor ne aggódjon, még nem késő behozni a lemaradását, csak kezdje el nézni az Inside Amy Schumer-t!