Október 8-a: a Nap, Amikor Mindannyian Megláttuk Justin Bieber Péniszét. A világra óriási hatással voltak - persze közel sem akkorával, mint a Fappening annak idején – azok a paparazziképek, amelyeken az énekes meztelenül látható. Igen, most már láttuk, milyen farka van Justin Biebernek.

Bulvármagazinként nyilván mi sem mehettünk el szó nélkül a történtek mellett, viszont az komolyan érdekel minket, hogy önökre milyen hatással van mindez.

Milyen hatással vannak önre a történtek?

Azért kérdezzük, mert az amerikai internetezők természetesen magukon kívül vannak a gyönyörűségtől, és a fenti tünetek mindegyikét produkálják. A következő okokból:

  • Még nem látták őt meztelenül, és érdekes, hogy most az;
  • Kíváncsiak voltak Justin Bieber farkára, és most már látták, milyen;
  • Volt egy elképzelésük arról, milyen lehet Bieber farka, és most találkoztak a valósággal;
  • Nem örülnek annak, hogy a kedvencükről – valószínűleg a jóváhagyása nélkül – pucér képek készültek;
  • Nem örülnek annak, hogy bárkiről – valószínűleg a jóváhagyása nélkül – pucér képek készültek.

Viszont Bieber van akkora popsztár, hogy így vagy úgy, de mindenkit foglalkoztasson arrafelé a helyzet. És ez egészen sokféleképpen jelenik meg: van, aki ruhát rajzol rá paintben, más pedig arról tűnődik, hogy ki lehet az a köntösös illető, aki a szobában vár rá. Volt, aki pedig egyértelműen jelezte, mit gondolt Bieber szervének méretéről, mielőtt meglátta volna,

és miután meglátta.

Még a személyi edzője is nyilatkozott a témában, azt mondta, „valóban megerősíthetem, hogy jól el van látva. Furán hangzik ez az én számból, de így van”. Egy modell (Tati Nevas), akivel korábban hírbe hozták, azt mondta akkoriban a Sunnak: „nekem aztán elhihetik, elég nagy, és nagyon jó az ágyban“. Az Uproxx összeszedett még néhány vicces Tweetet, ezeket itt nézheti meg.