Kedd hajnalban lépett újra a zsűri elé Király Viktor az amerikai Voice-ban, és már megint tarolt. Az hazai Megasztár negyedik szériájának győztese magyar idő szerint kedd hajnalban vett részt párbajban, ahol duettekben kellett bizonyítani a jelentkezőknek. Cassandra Robertsonnal mérkőzött meg egy olyan dalban, hogy csak ámulunk mindkettőjükön:

Mindketten hatalmasat énekeltek, de végül Király Viktor erősítheti tovább  Adam Levine csapatát.  A zsűri összes tagja imádta Király magabiztos hangját és egyenletes teljesítményét, bár Pharell Williams megjegyezte, hogy ő aztán nem gondolta volna, hogy magyar énekes ilyenre képes. Adam Levine döntött, aki bár mindkettőjük teljesítményét méltatta, végül a magyar énekest választotta.  Király Viktor ennek természetesen nagyon örült a helyszínen, és később a Facebookon is. A következő körben újra párosával versengenek majd az énekesek, mi pedig izgatottan várjuk a folytatást. 

Hey guys! Thank you so much again! I can't believe I'm still on #TeamAdam so now it's time to download our iTunes track...

Szerző: Király Viktor2015. október 19.

Király Viktor azóta is tarol, nemrég osztotta meg, hogy 15. helyen nyitott  a daluk az iTuneson.