Sztárban sztár 3. évada is tele van csúnya beszólásokkal, és ha a fellépők éppen nem ők csinálnak – többször szándékosan, mint nem – totál hülyét magukból, megteszi helyettük a zsűriAmi persze várható volt, ezért is ülnek ott, és szerencsére nem csak a sztárokat, egymást sem kímélik. Össze is szedtünk néhány, egyébként rájuk tökéletesen jellemző megnyilvánulást, amivel egymás agyát húzták az utóbbi négy részben. (A mi agyunkat csak a megszámlálhatatlan „olyan, mint” szerkezettel húzzák, de azt is izgatottan várjuk, hogy Majka huszonharmadszorra is kimondja-e a „nóta” szót.)

Nézzük hát:

A céltábla

Bereczki Zoltán inkább csak kapta az ívet, mint adta, és ebben az is megtámogatta, hogy Rácz Gergőnek a negyedik adásban az ő karakterét kellett hoznia.

Tilla:

"Zoli pantomimművésznek készült, csak nem vették fel, ezért énekes lett."

Bereczki: - A legjobb az volt, amikor magamra kacsintottam a színpadról.
Majka:  -  És akkor végre rájöttél, mennyire hülyén nézel ki?

Liptai C.:  „Szerelmes voltam gyerekkoromban a Bereczkibe úgy, hogy ő még nem is élt. Van benne egy őrület, amit biztos kezelnek majd később...”

Havas H.: „Ez a jacksonos cucc, amit Bereczki hoz, annyira maníros, hogy eddig azt                               gondoltam, ezt nem lehet fokozni, de aztán rájöttem, hogy mégis.”

Az entellektüel

Havas Henrik természetesen ebben a tévéműsorban is a műveltségével kívánja eladni magát, többször utalva arra, hogy műveltségi szintje magasabb a zsűri-átlagnál. Meglepő egyébként, hogy így is sokkal visszafogottabb, mint eddig valaha, amikor a televízióban láthattuk. Tilla szerint Havas vagy aranyos vagy atombomba-szerűen üt. Fő célpontja egyértelműen Majka, akit nem is felejtett el lehülyézni szép óvatosan. Néhány poptörténeti klasszikus, a saját könyve és pár évszám mondatba ágyazása közben odavetette, hogy azt hitte, az lesz a poén, hogy ő írt egy könyvet, Majka meg olvasott. Mert hogy ugye szerinte azt nem tud.

Az adásokban visszatérően élcelődik a rapper magasságán is:

"Bebének annyi esélye volt Tom Jones nyomdokaiba lépni, mint kicsi Majkának Kobe Bryant helyére. Aki kicsi, az kicsi."

Erre Majka egy olyan megjegyzéssel reagált, amelyet sajnos elég kellemetlen csönd övezett a nézőtéren:

„Ha már mindenki hasonlítja valakihez a Bebét, akkor én is: Havas Henrik körszakállal.”

Majka később azt is eljászotta, hogy látványosan elindult kávét hozni Havasnak, aki szerinte az egész műsort végigalussza.

A faragatlan

Nem akarom bő lére ereszteni a dolgot, itt van helyette néhány párbeszéd, amelyek bemutatják, Majkának milyen jól megy ez a beszólósdi:

Tillához: „Te azzal törődjél, hogy el tudtad rontani azt a gyönyörű szép ruhakompozíciót azzal a borzasztó zakóval.”

Ehhez nem sokat lehet hozzáfűzni:

Claudia beleugathat, amikor én beszélek?

Később Tilla Wolf Kati földről felsegítésén fáradozott, de nem volt rá szükség, mert az énekesnő megoldotta egyedül. A műsorvezető megállapította: „És fel tud állni!” Majkának ehhez több sem kellett: „Igen, erre én is mindig rácsodálkozom”. Tilla simán csak primitív humorként aposztrofálta a hozzászólást.

Gáspár Laci Whitney Houstonjáról pedig Majka csak annyit mondott: „Olyan, mint Liptai Claudia a Szomszédokból régen.”

A mindenkibe szerelmes

Liptai Claudia erre persze válaszolt is. Így:

A kis ózdi görény hogy kikupálta magát! Te is nézted. Mindenki azt nézte. ... Hú, Majka, de megverlek a végén!

Liptai céltáblájává vált még Havas Henrik is, aki szóvá tette, hogy a színésznő nem foglalkozik vele a színfalak mögött, mert láthatóan fontosabb neki a szerelme és a gyereke. Liptai rákérdezett, hogy Havas mégis mit szeretne tőle a színfalak mögött.

„Azt a három évet kellene felidézni, amikor együtt voltunk” – mondta erre Havas, a közös műsorvezetői múltjukra utalva.

Azt inkább szeretném elfelejteni. Sósavval törlöm. Majd idézek valamit a könyvéből, ha találok egy sort, amit ön írt.

Ezeket a szurkálódásokat persze nem kell véresen komolyan venni, de a műsorhoz hozzátartoznak, sőt, szükség van rájuk ahhoz, hogy izgalmas és pörgős legyen egy-egy adás. Úgyhogy, csak így tovább, zsűri, tépjétek szét egymást!