Az első knockouts-körben Király Viktor ellenfele a Voice egyik nagy esélyese, Jordan Smith volt. Adam Levine nem szívesen mondta ki Smith nevét. Még jó, hogy Gwen Stefani kapcsolt, megnyomta a piros gombot, és ellopta Királyt a saját csapatába. Már nem csak itthon szeretnénk a legjobbak közé sorolni Király Viktort, tényleg odavannak érte az amerikai tehetségkutatóban. És azt se felejtsük el, hogy a zsűritagok csak egyszer lophatnak el valakit, Gwen Stefani pedig a magyar énekest választotta. A lopás után még Jordan Smith is megkönnyebbült. 

Az amerikai Voice-ban messze nem az a cél, hogy a döntő után végighaknizza a győztes az országot pár éven keresztül. Felkerülhet a zenei térképre, lemezszerződés, első osztályú koncertek, minden, ami kell. Sokan úgy lehettek Király Viktor szereplésével, hogy nem hiszik el, hogy bejöhet, amíg az énekes nem tesz le valamit a Voice asztalára. Oké, a vak meghallgatás szuper volt, de ez még semmi, tessék továbbjutni, elérni egy tisztességes pontig. 

R u guys ready for our #voiceknockouts battle? ;-) it's going to be awesome;-) @jordansmithlive love this guy...!!!

Szerző: Viktor Király2015. október 26.
Ha valaki egy pillanatig is kételkedett, legyintett Király Viktor eddigi sikereire, most már be kell látnia, hogy simán lehet belőle világsztár. Megy az élő adásba. 

Ez pedig azt jelenti, hogy...

Az első évad premierjét 13,398 millió ember nézte, a nyolcadikat 13,97 millió. Jó, ehhez képest micsoda dolog, hogy a mostani évad első része 12,37 millió embert érdekelt. Hát, elég szuper. Király Viktor felkerült az iTunes R&B/Soul listájára. Az negyedik helyet érte el, A Weeknd előzte meg, akit még Drake sem tudott legyőzni a Billboardon. Ciki. 

Király Viktor ezentúl nem Adam Levine-nel fog dolgozni, Gwen Stefani lesz a mentora, Rihanna után pedig még csak beugrik valaki.