Valamiért néhány ember petíciót indított Phil Collins visszatérése ellen. Azt vallják, hogy már amúgy is túl sok a szenvedés a világon, nem kéne még tetézni is.

Mindez azért történt, mert a zenész a héten jelentette be a Rolling Stone magazinnak adott interjújában, hogy annak ellenére, hogy már nyugdíjba vonult, mégis visszatér a zenei pályára.

Ezen sokan (posztunk írásakor 758-an) annyira kiborultak, hogy petíciót írtak és nem aprózták el, egész egyszerűen az ENSZ-hez fordultak vele, azért, hogy a nagy visszatérés semmiképpen se következzen be.

A tiltakozók száma vélhetően nőni fog, hiszen remek egyéni indoklások szerepelnek az oldalon. Többek között az is, hogy a művész már elég sok zenét tett tönkre, ezért a jövő generációjának végre szabadon kellene engednie őt. (Ha valaki hasonló terveket dédelget magában, és aláírná a petíciót, ezen az oldalon teheti meg.) 

Ön aláírná a petíciót?

Más szerint ha visszatért, úgyis lesz egy duettje Taylor Swifttel, és attól szétrobban a világ. Megint más szerint nem jó énekes, amiből van már pont elég.