Még bőven nincs vége a napnak, de reggel óta nem győzzük kapkodni a fejünket a hírek láttán, úgyhogy most megszavazhatja, hogy melyik volt eddig a mai nap legfurcsább híre: 

1. Hujber Ferenc olvasásra kényszerítette a támadóját

Reggel azzal indultunk, hogy Hujber Ferenc furcsa módját választotta az önvédelemnek: támadóját arra kényszerítette, hogy olvasson Barátok közt forgatókönyvet.

2. Palcsó Tamás berobbant Kazahsztánban

Majd azzal folytattuk, hogy Palcsó Tamás már egy jó ideje nem énekel, de valahogy mégis rátaláltak Kazahsztánból. Király Viktor után itt az újabb nemzetközi siker, ugyanis Palcsó egy népi jellegű fesztiválon harmadik lett a Tavaszi szél vizet áraszt dallal. 

3. Klapka Györgyöt kirabolták

Klapka Györgyhöz (borítóképünkön) betörtek, de semmi mást nem vittek el, csak az önéletrajzi könyvét. Az esetet még szürreálisabbá teszi, hogy a hír észlelésével egy időben azt néztük a Mokkában, ahogy Demcsák Zsuzsa élethű babákat dajkál teljes odaadással. 

4. Elvis Presley megölt egy madarat, majd verset írt róla

Most meg elárverezik nagyjából 5 millió forintért a cetlit, amin rímekbe szedte, hogyan zúzta szét az ablakkal egy vörösbegy fejét

5. Eltévedt a maraton után és két napig bolyongott

Egy olasz férfi lefutotta a New York maratont, de lassú volt, a barátai meg otthagyták, angolul sem tudott, ezért két napig bolyongott New Yorkban futócuccban.

Melyik a legszürreálisabb mai hír?