A 2006-ban elhunyt, főleg vadállatokkal forgató ausztrál tévés, Steve Irwin lánya, Bindi Irwin megnyerte azt a celebes táncolós tévéműsort, amit tavaly Rumer Willis nyert meg. Willis karrierjét igazából ez a szereplés indította be, így nagy valószínűséggel Bindi Irwin nevét is többször hallja majd mostantól.

Na de ki a franc az a Bindi Irwin, és miért szerepelt celebként egy celebes műsorban, ha eddig nem nagyon hallottunk róla?

Bindi Irwin nem csak fiatalnak néz ki, hanem az is: 17 éves. Viszont túl van már egy pár tévéműsoron, lemezen és fitnesz DVD-n. Így néz ki, amikor nincs agyonsminkelve:

Ausztráliában született 1998-ban, és már négyévesen szerepelt apja mellett A krokodilvadász-sorozatban. Valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy már 8 évesen kapott saját műsort – egy gyerekeknek szóló ismeretterjesztő sorozatot. Ugyanebben az évben, 2006-ban hunyt el apja, amikor forgatás közben megtámadta egy tüskés rája.

Bindi Irwin ezután gyorsan kinőtte magát, és az USA-ban is ismert lett. Annyira, hogy kapott egy amerikai tévéműsort is, majd kiadott egy gyerekeknek szóló fitnesz DVD-t, amiben táncolt és énekelt. Az utóbbi években szerepelt még pár filmben és sorozatban, és végül meghívták táncolni a Dancing With the Stars című tévéműsorba, ahol, mint nálunk a Szombat esti lázban, híres embereket táncoltatnak együtt profikkal.

Bindi Irwin partnere Derek Hough volt, ketten – Rumer Willishez hasonlóan –szinte végig  taroltak a műsorban, végül megnyerték. És ha már szóba került Rumer Willis – hozzá hasonlóan Bindi Irwinnek is nagy lehetőség most ez a győzelem, hisz Ausztrálián és az USA-n kívül most máshol is megismerhetik őt, végre elkezdhet igazán celebkedni. Meg talán kap pár jobb szerepet is, vagy még több saját műsort.

Úgyhogy jobb, ha megjegyzi Bindi Irwin nevét, mert még sokat fogja hallani.