Az elmúlt időszakban semmit nem lehetett hallani a Norbi Update Lowcarb Nyrt. és André Agassi között 2014 szeptemberében létrejött együttműködésről, ezért megkerestük André Agassi menedzsementjét, hogy megtudjuk, mi a helyzet Agassi Update-tel kötött szerződésével.

Agassi menedzsmentjétől a következő választ kaptuk:

Mindkét fél közös megegyezéssel úgy döntött, hogy véget vet a partnerségnek.

Az ügyben megkerestük Schobert Norbertet is, de a Velvetnek végül csak Schoberték sajtósa nyilatkozott, aki elmondta, hogy André Agassi és az Update közötti szerződés valóban megszűnt, 2015. november 25-én, aznap pedig erről közzé is tettek egy tájékoztatást a Budapesti Értéktőzsdén:

Tisztelt Befektetők!

A Norbi Update Lowcarb Nyilvánosan Működő Részvénytársaság ezúton értesíti a nyilvánosságot,hogy a mai napon a Társaság és az AKA Licenses LLC közötti partneri együttműködését közös megegyezéssel megszüntette.
Norbi Update Lowcarb Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Az AKA Licenses LLC nem más, mint az a cég, aki André Agassi nevében megkötötte a szerződést Schobert cégével 2014 szeptemberében, vagyis eddig tartott André Agassi és Schoberték együttműködése.

Schobert Norbert 2014 szeptemberében jelentette be, hogy tőzsdére viszi a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-t, és ezzel együtt az Update egy új reklámarcot is kapott, André Agassi személyében.

Akkor Schobert a következőképpen fogalmazott:

Egy olyan embert tudtam megnyerni három évre az Update nagykövetének – sőt, üzlettársamnak –, aki nagyon különleges. Magyarország ezeréves történelmében ugyanis ilyen erős ember nem állt magyar cég élén. Ha nem kockáztatunk, akkor csak a kudarcot tudjuk választani. A sikerhez kockázatot kell vállalni, és mi a sikert választjuk.