Kylie Jennernek az Interview magazinban megjelent képei miatt, nem csak azért akadtak ki páran, mert a legkisebb Kardashian klán-tag csupasz fenékkel pucsított egy latexruhában, hanem mert többek közt egy aranyszínű kerekesszéket használt luxy kiegészítőként.

Nyilván nem Kylie Jenner, hanem a magazin, vagy a képeket készítő fotós, Steven Klein találta ki ezt a koncepciót, mégis jópáran szidják Kim Kardashian húgát, amiértvállalta ezt a felkérést.

Nahát, kerekesszékben ülni milyen mókás és divatos

– olvasható az alábbi Twitter-posztban.

Sokan tartották felháborítónak a sorozatot, még Karl Lagerfeld macskájának Twitterére (...) is kikerült egy poszt, amely szerint a kerekesszék tényleg nem számít kiegészítőnek. Sokan meg azon értetlenkedtek, hogy erre a fotózásra miért nem Jillian Mercado kerekesszékes modellt kérték fel. [Feltételezhetően azért, mert a beállításnak, a kellékválasztásnak, a sminknek, és úgy egyáltalán az összképnek volt mondanivalója azon felül is, hogy Kylie Jenner egy kerekesszékben ül– a szerk.]

De nem csak a kerekesszékesek mentek neki Jennernek, hanem az állatvédők is. Szerintük ugyanis Kylie Jenner kutyái súlyosan alultápláltak, és rájuk férne egy kis etetés. Ezt nem a fenti fotózás képei alapján mondják, hanem a modell-realityceleb instagramos posztjai alapján. A TMZ szerint Jennert fel is jelentették amiatt, hogy kutyáinak kilógnak a bordái.

Me & my best friends

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

A Los Angeles-i állatvédők szóvivője szerint az ügyet kivizsgálják, és amennyiben a vádak igaznak bizonyulnak, Jennertől elkobozhatják a kutyákat.

Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy Jenner kutyái olasz agarak, amelyek eleve karcsú alkatúak, kilóg a bordájuk, szóval a helyzet nem olyan egyértelmű.

coming home to you guys *

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on