Hogyan, kérem?

Ahogy tegnap ígértük, ma követjük az új Star Wars-film nagyszabású, hollywoodi premierjét, amelyről azt ígérték, ragyogóbb lesz, mint egy Oscar-gála. (A filmért pedig mindenki odavan, aki eddig látta.)

Az események Los Angelesben, a Dolby mozi körül zajlottak – a filmet a TCL Chinese Theatre-ben vetítették le.

Először is megmutatjuk, kik voltak ott azok közül, akiket nagyon vártunk, hogy lássunk. Spoiler: mindenki.

Az alábbi galériában pedig Sofía Vergara és Maria Menounos hajvetélkedését láthatják. Igen, mindketten ugyanahhoz a poénhoz nyúltak.

Melyiküké jobb?

Ezek történtek:

Mark Hamill a People-nak azzal viccelődött, hogy nincs valami sok dolga ezen a sajtókörúton, „egyrészt, mert sok a fiatal stábtag, másrészt Harrisoné [Ford] és Carrie-é [Fisher] a munka neheze, hiszen a filmet úgy reklámozták, hogy igyekeztek homályban tartani, mi lesz az én karakteremmel”.

Az események fényében a People leporolta ezt a pár napos videót is, amelyen Hamillék egy gyermekkórházba látogattak el.

Egyelőre úgy tűnik, Carrie Fisher volt az est bajkeverője, aki egy kicsit felforgatta az élő közvetítést, elpoénkodta a kérdéseket, káromkodott egy sort, és a régi bulizós időszakáról beszélt – mindezt a TMZ írja és mutatja.

A színésznő és Ellen DeGeneres (korábban) azzal szórakoztak, hogy kiálltak az út szélére jegyeket árulni azoknak a rajongóknak, akiknek még nem volt. Annyit kellett fizetni érte, amennyit a vevők akartak – volt, aki énekelt cserébe. 

„Az emberek rendszeresen felteszik, és azt hiszem, tényleg ez a leghülyébb kérdés, hogy »tudtad, hogy ekkora siker lesz?«. Most már azt válaszolom, »igen, sőt, azt hittem, nagyobb, és elég csalódott vagyok«. Szóval tudom, hogy ez is nagyot fog menni, mert médium vagyok!” – mondta még Fisher.

Egy Caroline Ritter nevű ausztrál rajongóról már tegnap írtunk pár szót – társaival együtt a TCL mozi előtt kempingezik egy ideje, a Lucasfilm még küldött is nekik pizzát. Na, hát most kiderült, hogy egyébként bányászatban érdekelt, és a premier helyszínén fog feleségül menni szerelméhez hamarosan (ha még éppen nem történt meg).

Időközben összegyűjtöttük önöknek az este legjobb csajait, az alábbi képre kattintva mindannyiukat megtekinthetik.

 Végül pedig hadd mutassuk meg, miért jutott eszünkbe Lupita Nyong'o szép, csillogó ruhájáról az a kicsi műkarácsonyfa, amely szerkesztőségünk egyik asztalán áll: