Nem kötöttünk Gáspár Evelinnel sem szponzorációs, sem más jellegű együttműködési megállapodást – sem a Mercedes-Benz márkát, sem pedig az egyes modelleket illetően. Szponzorációs célból forgalomba állított autóinkkal jelenleg kizárólag a Magyar Kézilabda Szövetség, a Nemzeti Kézilabda Akadémia, a Magyar Vívó Szövetség, valamint a Magyar Kajak-Kenu Szövetség munkáját segítjük jelentős mértékben

– közölte a Mercedes-Benz Hungária Kft. a Velvettel azután, hogy megírtuk, Gáspár Evelin nem az apjától kapta luxusautóját, hanem azért kapta, mert ő lett a Mercedes Benz C Coupé 2016-os modell nagykövete. Gáspár Győző legalábbis ezt állította Facebook-oldalán.

Ezután megkerestük az ügyben Gáspár Győzőt, aki a következőt mondta a Velvetnek:

Evelin kapott egy autót egy évre. Mi nem a Mercedes-Benz Hungáriával szerződtünk. Evelin az egyik Mercedes-képviselettől kapta a Mercedest. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy a lányom kitől kapta, és hogy én kinek a GLE Coupe-jával járok három hete. Én is kaptam, meg a lányom is. Evelin lett ennek a modellnek a nagykövete. És ha tetszik az autó, akkor meg fogjuk vásárolni.

Gáspár Győzőnek pedig megtetszett az autó, mert már meg is vásárolta.

Megtaláltuk ugyanis azt a magyarországi autókereskedést, ahol Gáspár Győző a Mercedesről a fotókat készítette, az autókereskedés pedig megerősítette nekünk azt, hogy a fotók valóban náluk készültek, illetve hogy az autót nem szponzori céllal adták Gáspáréknak, hanem Gáspárék azt megvásárolták.

Semmifajta szponzori vagy támogatási szerződésmegállapodás nincsen nekünk a Gáspár családdal. Vásároltak nálunk, mint hivatalos márkakereskedésnél egy autót, mindenféle különösebb kedvezmény nélkül.