A sztriptíztáncost vidékre szerették volna hívni egy legénybúcsúba, ezért Facebookon érdeklődtek nála a gázsiról, ám Mészáros Dóra véletlenül lehagyott egy nullát a szokásos árajánlatról, ami a showműsor mellett az útiköltséget is magába foglalta. 

Megkövetem magam, de félregépeltem. Így az összeg annyi lett, amennyibe kb. 3 doboz cigaretta kerül. Nem vettem észre még akkor sem, amikor ebből a csekély összegből emberünk még alkudni akart, mert sokallotta

– írta Mészáros Dóra Facebookon, akinél a cérna akkor sem szakadt el, amikor a férfi arról érdeklődött, lehet-e szó szexuális szolgáltatásról is. Napokkal később aztán egy utolsó egyeztetés miatt ismét cseteltek egymással, ekkor derült ki, hogy az explaymate rossz árat adott meg. 

Én bocsánatot kértem, mert tényleg lehagytam egy nullát, de eszembe sem jutott, hogy valaki mondjuk egy éttermi ebéd áráért szeretné, hogy utazzak 120 kilométert, két és fél órát elcsesszek az életemből és levetkőzzek anyaszült pucérra. Egy közepes fogyasztású autóval meg sem járnánk az utat, de még ez sem akadályozta meg őt abban, hogy elmondja, én őt nem fogom lehúzni, mert normális ember ennyit nem fizet egy vetkőzős műsorért és hogy képzelem, ki vagyok én, hogy ennyit kérek, ki az a hülye, aki ezt kifizeti és kikérte magának ezt "lehúzást".

Mészáros Dóra egyébként azóta is nevet a történteken, mint írta, nem akar senki pénztárcájában turkálni, hiszen sokaknak három doboz cigi ára is nagyon sok pénz,

de azok ne akarjanak vetkőzős műsort rendelni és ebből még alkudozni.