Autóbalesetet okozott Curtis szilveszter másnapján, most a Facebookon írt arról, hogy vállalja a következményeket. A Blikk akkor arról írt, hogy a rapperrel megfújatták a szondát, ami elszíneződött, ezért azonnal a pomázi ügyeletre kísérték, ahol vér- és vizeletmintát vettek tőle. A balesetben senki sem sérült meg, bár a rapper kivitt egy lámpaoszlopot és az autót is nagyon összetörte, ami ráadásul csak kölcsönben volt nála

Félelmetes volt, kielőztem egy autót, de ahogy visszasoroltam, elvesztettem a kontrollt és megtörtént a baj. Nyári gumi volt az autón, talán ez lehetett a probléma.

- írta Curtis a baleset körülményeiről. Elismerte azt is, hogy alkoholt fogyasztott, de állítása szerint még előző este. 

Előző este, Szilveszterkor buliban voltunk, ahol persze én is ittam, nem vágtam toltálra magam, de becsípnem, ezért nem ültem kocsiba, hagytam a helyszínen az autót és taxival mentem haza. Aludtam, nem sokat, pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött... Nyilván az előző este miatt. Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni.

Ha hibáztam, sajnálom és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam. 

A rapper arról is írt, hogy jó irányt vett az élete és köszönetet mondott a családjának és szeretteinek is, amiért mellette állnak a bajban.