Egyébként

Amikor Lawrence és kolléganője, Amy Schumer aznap este színpadra léptek, a közös műsorszámukat is megszakították, hogy rászóljanak a telefonjukkal fotózókra. Színésznőkről beszélünk.

Tegnap arról írtunk, hogy Jennifer Lawrence szokatlanul viselkedett a Golden Globe-díjátadó sajtótermében, megszégyenítve egy újságírót, amikor az illető kérdezni próbálta. A riporter kezében szemtanúk szerint volt egy telefon, a színésznő pedig arról kezdett neki papolni, hogy nem töltheti az egész életét a telefonja mögé bújva, hanem élje meg a pillanatot. Az Oscar-díjátadóval kapcsolatos kérdését már fel sem tudta tenni neki, Lawrence nem hagyta.

Megkértük önöket, mondják el véleményüket a látottakról – szavazóink éppen csak többsége szerint ez egy rosszul elsült vicc, nem sokkal kevesebben pedig arra szavaztak, hogy Lawrence megjegyzései viccesek voltak.

A történet ma folytatódik.

A Cosmopolitan előásott néhány tweetet Chris Trondsentől, aki riporterként volt jelen ugyanott, és mindenki figyelmébe ajánlja az alábbi videót, amelyen a riporter harmadik kérdését is felteszi (milyen volt Édgar Ramírezzel együtt játszania – jó). Ezzel azt kívánja bizonyítani, hogy volt olyan kérdése, amelyre a színésznő rendesen válaszolt.

Arról is írt a Twitterén, hogy a meg nem nevezett riporter nem is a kérdéseket olvasta fel a telefonjáról, hanem videózott vele.

Ez a megjegyzés foglalja össze legjobban, mekkora hülyeség ez a szájkarate: a riporter konkrétan azt rója fel a kollégájának, hogy rögzíti, amit az interjúalanya válaszol a kérdésére. És azt, hogy mi történt igazából, maga is egy videóval bizonyítja.

Érvek híján Trondsen még arról is elmélkedett egy sort, hogy nem kellett volna a riporternek az Oscarról kérdeznie, hát tényleg ott voltak egy másik eseményen, szegény Lawrence pedig azt akarta, hogy a meg nem nevezett illető jobban jelen legyen a csak-az-itt-csak-a-mostban.

Kíváncsi a történet folytatására?