Miután minden olvasónk rendesen kigyűlölködte magát, azt kértük, hogy a legutáltabb celeb után szavazzák meg azt, hogy melyik az a magyar celeb, akit tényleg kedvelnek, de legalábbis egészen könnyen elviselik a létezését.

Valamiért sokkal kevesebben szerették simogatni a celebeket, így nem érkezett annyi szavazat, mint a gyűlölködésnél, de azért így is kiderült végre, hogy a Velvet olvasói szerint

az öt – vagyis majdnem öt – legkedveltebb magyar celeb nem más, mint...

1. Sebestyén Balázs

Az RTL Klub műsorvezetője 3500 szavazattal lett a legkedveltebb, ehhez pedig sanszos, hogy új, jelenleg kicsit szünetelő műsora is hozzásegítette.

2. Till Attila

Kicsit több, mint 2000 szavazatot gyűjtött be a TV2 műsorvezetője, így bár valószínűleg eddig is megtehette, de most már tutira elmondhatja magáról, hogy ő is szerethető celeb.

3. Palvin Barbara

Ahhoz képest, hogy Facebook-oldalunk kommentelőit néha látszólag már a hideg rázza a magyar modelltől, Palvin Barbara valahogy mégis megszerezte a harmadik helyet, és háromszor annyi szavazatot kapart össze, mint Mihalik Enikő.

4. Nádai Anikó

A Való világ 4-ből, illetve az Éjjel-nappal Budapestből ismert Nádai Anikó lecsúszott a dobogóról, de az öt legkedveltebb közé még befért. Igaz, erre talán azzal is rásegített, hogy szavazásunkat megosztotta Facebook-oldalán.

5. Majka Vujity Tvrtko Holtverseny!!

De nem csak Nádai állította szavazásra rajongóit. A leggyűlöltebb celebet kereső szavazással ellentétben azt a cikket, amiben a legkedveltebb magyar hírességet kellett megválasztani, mások is előszeretettel osztották meg Facebook-oldalukon. Így tett a celebségét sokáig tagadó Vujity Tvrtko is, aki még így sem tudta megelőzni Majkát.

A TV2 műsorvezetőjének csak beérnie sikerült a rappert, így lett a legkedveltebb magyar celebek toplistája 5 helyett 4+2 lett.
 

Ez pedig a teljes lista:

(A fenti eredményeket a szavazás 2016. január 20-i állása alapján hirdettük ki.)