A korábbi évekhez hasonlóan idén is megválasztották az év lemezlovasait a DJ szakma, és szavazott a közönség is. A Ballantine's Music Awards idei eredményei alapján a Barbie-arcú Metzker Viki ismét elvitt egy díjat, ő lett ugyanis a az év hazai mainstream, azaz populáris DJ-je a közönség szavazatai alapján. A szakma elismerését ugyanebben a kategóriában Newik nyerte. 

Picit átgondolva a dolgokat, közel 10 év után ez egy nagy lépcső volt az életemben, amit sikerült megmászni és elérni. Úgy érzem, ennél hatalmasabb energiát nem is kaphattam volna erre az évre tőletek! Köszönöm, hogy ennyien támogattok, köszönöm a 89.5 Music Fm -nek, hogy több mint 3 éve, keddenként élőben hallhatnak a hallgatók, a szakmának, hogy idén is beszavaztak a top20-ba és én a jövőben is igyekszem majd minél több jó bulival meghálálni a közönség szeretetét! 

- írta a Facebookon Metzker Viki, akit 2009-ben a Magyar Lemezlovas egyesület választott meg  az év hazai felfedezettjének. 2014-ben a top3-ba jutott az év mainstream Dj-je szavazáson, majd 2015-ben ugyanitt egyedüli nőként verekedte be magát újra a döntőbe.