Az Éjjel-nappal Budapest készítői kínosan igyekeznek azt a látszatot fenntartani, hogy ez tényleg egy igazi reality, ezért a szereplők valós magánélete hétpecsétes titok. Ennek ellenére egyre több amatőr színészről kerülnek nyilvánosságra információk, amik közül talán egyik legérdekesebb, hogy már többen is összejöttek a forgatások ideje alatt. Összesen négy ÉNB-s pár van, összeszedtük, kikről van szó. 

Zsófi - Gábor

Már a műsor előtt is egy párt alkotott ÉNB Zsófi és ÉNB Gábor, vagyis Kovács Bettina Dóra és Király Péter. Egyszer szakítottak, viszont nem tartott sokáig, mert már megint együtt vannak. Mindez annak ellenére alakult így, hogy kevesebb időt tudnak együtt lenni, hiszen a lányt két és fél év után kiírták a sorozatból

Marci - Tamara 

A sorozat következő szerelmespárja Elbert Alexandra és Kolozsváry Zsolt, akik Tamarát, illetve Marcit alakítják a kamurealityben. Az ő kapcsolatukban az az érdekes, hogy a képernyőn is volt/van köztük valami, bár arról nincsenek információink, hogy a modell Kolozsváry nőjeként került-e be a produkcióba, vagy a forgatások alatt jöttek össze. 

Milán - Emese

ÉNB Milán és ÉNB Emese is hónapok óta kapcsolatban lehetnek, bár ezt sem Vas Gábor, sem Barta Zsuzsa nem kürtölte még világgá. Megkeresésünkre ugyanis a forgatókönyvből kiírt lányszereplő nem szeretett volna nyilatkozni, bár Instagramja alapján egyértelműnek tűnhet, hogy miért szerepelnek együtt olyan sok képen, olyan sok félreérthetetlen helyzetben

Lali - Dorina 

Nem maradt titokban ÉNB Lali és Dorina kapcsolata sem, akik a forgatások alatt zúgtak egymásba. Kamarás Norbert és Bencsik Emerencia azóta már össze is költöztek annak ellenére, hogy a produkció mindkettőjüknek biztosított egy-egy bérelt lakást Budapesten.