Nem ciki, ha utálja Kim Kardashiant, sokan vannak így. A pucér képei után a fél internet nevette ki, hogy már megint nincs rajta ruha.

Ha először történik meg, még mondhatnánk, hogy váó, 

de már nem mondunk semmit, inkább röhögünk, hogy Kardashianból mekkora Kanye West lett Twiterren. Heló, mintha pár hete a drága felesége szerette volna, hogy hagyja abba a tweetelést, mert tiszta ciki, amit West művel. (Innen üzenjünk a rappernek, hogy ilyesmi eszébe se jusson!! Az egyik legjobb olvasmány ma az interneten Kanye West oldala.)

Na szóval Mrs. West felrakott magáról két régi meztelen fotót, aztán várta a csodát. A csoda pedig jött. A legzseniálisabban Bette Midler szólt oda, mondván hogy 

le kéne nyelni egy kamerát, akkor majd láthatunk valami újat Kardashian testéből. 

És tényleg. Humorérzék híján Kardashian gyorsan átment Kanye Westbe, és nekifutott a sárdobálásnak. Hogy a 70 éves Bette Midler bezzeg régen kamubarátkozni akart, most meg ez:(( 

A Twitteres harcnál viszont ezerszer jobb, hogy Kardashianból szuper öltöztetős baba lett, szépen mémesedett. Másra nem is számítottunk. Az első képéhez ezt írta: amikor nincs egy rongyod se, amit felvennél. LOL. Az ember ott segít, ahol tud. Főleg ha családban akad egy divattervező, ez nem lehet akkora probléma. LOL. 

Meg ez nem csak neki megy. LOL. 

A photo posted by Damien Burgess (@dunit182) on

Kanye West két hete szunyókált el a vásárlás közben. Ahelyett, hogy segítene az asszonynak rendesen felöltözni. LOL. 

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL. 

A hab a tortán, hogy a mi drága Kardashianunk végre fent van Snapchaten. Oda aztán töltögetheti magát, valószínűleg fogja is. A kérdés már csak az, hogy akarjuk, mi ezt? Szavazhat, hátha megfontolja. 

I'm on snapchat now! Add me- KimKardashian *

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

!!!

Vetkőzzön-e még Kim Kardashian?