Ugye, hogy mennyire borzalmas.

Peter Jackson is így reagált, amikor a színész megjelent a meghallgatáson. Egész pontosan azt mondta Jake Gyllenhaalnak, hogy ő a legrosszabb színész, akit valaha látott. Még jó, hogy a hülye fejeket vágó Elijah Wood kapta a szerepet, Gyllenhaal pedig megmaradhatott a keményebb filmeknél, mint a Donnie Darko, a Zodiákus, a Mélyütés és az Éjjeli féreg.

Jimmy Fallon műsorában mesélt régi meghallgatásairól a színész . Ekkor derült ki, hogy A gyűrűk ura főszerepével kapcsolatban először egy tucat ügynökkel beszélt konferenciahíváson, akik teljesen be voltak zsongva.

Úristen, Peter Jackson megcsinálja A gyűrűk urát, három film, és van benne egy hobbit, amire mi egyszerre mondtuk: JAKE.

Mit mondjon erre az ember? Köszi?

Jake Gyllenhaal elment a meghallgatásra. Nem volt a szobában semmi, csak egy láda, nem mondtak neki semmit, úgyhogy odament, felemelte a gyűrűt és megkérdezte, hogy akkor meg is volnának, ugye. 

PFFF...

Peter Jackson itt már fogta a fejét, de kis útbaigazítás után megengedte a színésznek, hogy még egyszer előadja a jelenetet, amit aztán minden akcentus nélkül adott elő, merthogy arról nem szólt neki senki, hogy némi brit beütéssel kellene beszélnie. Na, itt pattant el a rendezőnél a cérna, és mondta, hogy talán rúgja ki az ügynökeit.

Itt a videó.

Via: JustJared