Olykor-olykor írunk cikket arról, milyen szép családja van egy-egy híres embernek, de a másik végéről - vagyis hogy milyen helyes apa valaki - ritkán fogjuk meg a dolgot. Hát majd most!

Kezdjük azzal, hogy egészen véletlenül kaptunk néhány képet, amelyen Hugh Jackman a fiával és a barátaival időzik egy parkban. Ez elég szimpatikus, nem? Dehogynem, főleg ha hozzátesszük, hogy a színész felolvasott a társaságnak.

A könyvnek, amelyet választott, A Separate Peace a címe, amely a linkelt szócikk szerint az ártatlanság elvesztését, barátságot, hazafiságot, és számos egyéb fontos témát tárgyal a Gene nevű főszereplő történetének bemutatásával. Jó és hasznos olvasmánynak tűnik.

Ezekről a képekről pedig rögtön eszünkbe jutott, milyen helyes fotót posztolt nemrég Sylvester Stallone. A szépséges lányának, Sistine-nek segített a házi feladatában - de nagyon nem ment a dolog. Nem szégyellte, bevallottasrácok, ez nem is olyan egyszerű.

Nemrég Neil Patrick Harris és férje, David Burtka azt mutatták meg, ikreikkel hogyan készülnek az óvodai Valentin-napra. A jelek szerint nagy felfordulással, és úgy tűnik, hogy olyan apák, akik szívesen ragasztgatnak meg színeznek a gyerekekkel. Ez is jófejség.

Arról is sokszor írtunk már, milyen szép családja van David Beckhamnek - tudják, három fiút és egy lányt nevelnek Victoria Beckham divattervezővel - hogy felesleges volna ezt tovább részletezni. Úgyhogy most csak ideteszünk egy képet, amellyel a fiát, Brooklynt köszöntötte a tizenhetedik születésnapján. Ma 17 éve, hogy ez a kicsi ember a világra jött, és oly sok mindent megváltoztatott az életünkben... A legdrágább ajándékot kaptuk, amely megmosolyogtat minket, és büszkévé tesz, akárhányszor meglátjuk... Már nem olyan kicsi, de nézzétek azt a mosolyt * 

Végül mutatnunk kell egy magyar példát is: Molnár Ferenc Caramelt, akinek az Instagramján főleg a kislányáról készült képeket lehet találni. Mindezt csak helyeselni tudjuk, mert Szofi nagyon aranyos gyerek, és elég egyértelmű, hogy akkor is foglalkozik vele, ha éppen nincsenek együtt.