Jó kis botrány van kialakulóban Iggy Azalea körül, azután, hogy kiderült, a vőlegénye, a Los Angeles Lakers kosárlabdázója, Nick Young legalább egyszer megcsalta a kapcsolatuk során - írja a Jezebel.

A balhé értelemszerűen az énekes-rapper-dalszerző magánéletére is hatással van, de a Lakers csapategységét is veszélyeztetheti, ezért fogalmaz most mindenki nagyon óvatosan a nyilvánosság előtt.

Az történt ugyanis, hogy Younggal az egyik csapattársa, D'Angelo Russell beszélgetett, ő faggatta arról, hogy megcsalta-e valaha a menyasszonyát. Young bevallotta neki, hogy egyszer egy klubból hazavitt egy 19 éves lányt. Ezután Russell megkérdezte azt is, hogy Amber Rose-zal nem volt-e köztük valami, amire azt válaszolta, hogy nem, mert Rose ismeri a barátnőjét, Azaleát.

Ezután Russell elmondta Youngnak, hogy az egész beszélgetésüket videóra vette. A videó, amit itt lent megtekinthet megjelent a Fameolous nevű Twitteren, és az egész dolog kitudódott.

Arról egyelőre senki sem nyilatkozott, hogy a videó hogyan és kitől szivárgott ki, Russell elvileg bocsánatot kért Youngtól a dolog miatt, de ezt hivatalosan senki sem erősítette meg, sem azt, hogy Young elfogadta volna a bocsánatkérést.

A lenti videóban Nick Young arról beszél a Lakers egyik sajtótájékoztatóján, hogy megtörtént, ami megtörtént, szerinte magánéleti dologról van szó közte és Russell között, amit a média kizárásával szeretnének rendezni.

A következő videóban pedig Russell látható, aki nagyjából azt mondja, hogy sajnálja, ami történt, de nem tudja meg nem történtté tenni a dolgokat.

A különféle lapoknak nyilatkozó források azt mondták, hogy a Lakers egyébként is törékeny csapategységének nagyon rosszat tett a kialakult helyzet.

Természetesen a talán leginkább érintett Iggy Azalea sem hagyta szó nélkül a történteket. “Láttam, hogy D'Angelo Russell eléggé pörög a hírekben. Igazából tetszett a videója. Köszi haver” - írta Azalea Twitteren.

Az énekesnő összesen ennyit reagált a megcsalásra, a Twitterén azóta egy rakás poszt született, de még csak nem is utal a történtekre.

Egyelőre itt tart a balhé, pár nap múlva valószínűleg okosabbak leszünk, addigra biztos kiderül még egy pár részlet, ha másról nem, akkor arról, hogy mégis kitől és hogyan szivárgott ki a videó.