Mielőtt rátérnénk a legfontosabb Nagy Duettes előadásokra, szögezzük le, hogy kereken egy adás kellett ahhoz, hogy a Cooky velünk együtt megunja a 'mennyire bénán töröd már a magyart' típusú vicceket. Oké, raccsol, hadar, de azért megnézném, ahogy Kasza Tibor franciául próbálkozik hasonló helyzetben. Vettük, a műsorvezető néha elront egy-két szót, hallom én is, de képes vagyok túllendülni a problémán. Kasza Tibor humoráról ennyit. 

Debreczeni Zitáék nyitottak az Uptown Funkkal. Azt leszámítva, hogy a produkció egyetlen szépséghibája a modell/fotós hangja volt, legalább kezd feloldódni, már nem egy merő görcs a színpadon. Ja, és az éneken kívül Debreczeni Zita eszméletlenül dögös volt, 

Tényleg túú hát.

Ha már a jó nőknél tartunk, Nika se semmi. Növényi Norberttel Freddie Mercuryt énekeltek, és Nika hozta a tökéletes sztripper börtönőrt. Növényi láthatóan nem nagyon értette, mit is keres ennyi latex nő között. Nézett jobbra, nézett balra, mindenhol gumibotokat talált, meg combokat. Jogos a zavar. 

Végigmehetnénk részletesen az összes dalon, Kulcsár Edina például újra a Miss World bikinis fordulóján érezhette magát. Tiszta szerencse, hogy jól áll rajta a fürdőruha, mi lett volna az Álomhajóval Kulcsár adottságai nélkül. Szóval kivesézhetnénk az adás minden részletét, Kasza Tibor összes poénját, amikbe finoman belecsempészi a személyes történeteit, de tök fölösleges.

Rubint Réka a lényeg, és a majdnem Dirty Dancing. 

Annyi történt, hogy Pintér Tiborral a The Time of My Life-ot énekelték, ami Az emelés nélkül egy nagy nulla. Rubint Réka piszkosul koncentrált, hogy felpattanjon Pintér feje fölé, de csak egy kedvesen béna toporgás lett a vége. Nem csodálom, élesben ijesztő lehet ekkorát repülni, ilyen magasról hatalmasat lehet pottyanni. A zsűri érthetően majd lefordult a székről. Rubint Réka döntött, nem ugrott. Ám igazi sportember lévén a produkció után bebizonyította, hogy lételeme a maximalizmus, megy ez jobban is, mint Patrick Swayze-nek. 

A házaspár Schobert Norbertje és Keresztes Ildikó a 8 óra munkát adta elő. Minden él nélkül Schobertet erre a szerepre teremtették. Annyira boldogan ugrált a melósapkájában, látszott, hogy élvezi, hogy bohóckodhat a tévében, és a kantáros szerkó is tetszett neki. 

A végére még annyit, hogy Pachmann Péterben ott a John Travolta. A Grease zárószámára az összes szuszt kiugrálta magából, de milyen jól tette. A legkevesebb szavazatot az arany kisgatyában fekvőtámaszozó Berki Krisztián és Debreczeni Zita kapta.

Bigáék estek ki.