Ez itt a formabontó, zanzásított insta-twitter hírmondónk, mert több olyan dolgot is láttunk ma az interneten, ami érdekes/vicces/valamilyen, de azért egy eposzi posztot azért egyik sem ért. Most összegereblyéztük a legjobb tvíteket meg insta posztokat, hogy önnek ne kelljen ezekért a prémium kontentekért a végtelenségig lepörgetnie a news feedet.

Nézzük, mit halásztunk össze a webkikötőben!

Kapásból itt van a még mindig a francia parton aktív pihenését töltő Mihalik Enikő.

Another beautiful day #FrenchRiviera

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Ezen a vonalon maradva van még egy Rihannánk is, akit egy nagy tréfamester meg is viccelt napozás közben.

mood

badgalriri (@badgalriri) által közzétett fénykép,

A "Sztárok is emberek" című rovatunk újabb gyöngyszemét Drew Barrymore mutatta be egy kőhétköznapi instagramos fotóval. Ön mit csinál hétvégente? Csak azért, mert a színésznő például rejtvényt fejt és mimóza koktélt iszik. Nagyon metál programnak tűnik.

Taylor Swift itt még nem tudta, hogy a pasija karambolozott. Csak grillezett egyet és totál kiakadt a közelben brekegő békán.

Frogs HATE it when you grill near them just a summer fyi

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett videó,

A gyúrókirály Dwayne The Rock Johnson nélkül nem telhet el nap az interneten. Most épp a lovaival töltött két órát. Meg is magyarázta, hogy miért van erre szüksége. Azért mert ritkán látja őket, és erőt adnak neki, velük totál ki tud kapcsolódni, fel tud töltődni. Így, hogy ez dokumentálva is lett, már vissza is állhatott a munka taposómalmába.

Mariah Carey viszont a luxus oltáránál áldozva mutatta meg, hogy mennyire szeret a Nobuba járni.

Végezetül Palvin Barbara örvendezik, hogy mindenki róla írt. Hát nem cukimuki? Szépen retweetelte a linkeket. Mi is hozsannáztunk róla.