A hónap eddigi legjobb szereléseit mutatjuk meg önnek ebben a heti trendben, de a címben kiemelt Gwen Stefanit a végére tartogatjuk. Ő New Yorkban lépett fel egy elképesztően szexi fellépőruhában, de előbb nézzük 5 másik, Los Angelesben tartózkodó celebkollégáját, hogy ők milyen szettekkel próbálták fenntartani a héten a közönség érdeklődését.

Kendall Jenner

Kendall Jennert, a Kardashian-klán tagját azért emeljük ki első helyen, mert magyar szemmel egy kicsit magyarosnak tűnő mentében mászkált a 20 éves modell csütörtökön. Persze a népies vonalat a többi ruhadarab már nem vitte tovább, a nyakában egy művésznősen vékony fekete sál van, a felsője szokás szerint egy szexi fekete semmiség, és egy magasított derekú farmert vett az egészhez. Kattintson a képre, hogy az összképet meg tudja rendesen tekinteni a többi fotón!

Gigi Hadid

Gigi Hadid pont nemrég szakított, de ezt a tényt sehogy nem tudjuk összefüggésbe hozni ezzel a szettjével. Mint barátnője, Kendall Jenner, ez a 21 éves modell is a hasvillantás divatját idézgeti előszeretettel a '90-es évekből, abból a korszakból, amikor még Gwen Stefani lett híres a köldökmutogatós divattal. Gigi Hadidnak hasa közszemlére tételéhez egy Rolling Stones-pólót kellett félbevágnia, de a nadrágjára is felhívnánk a figyelmet, nagyon, de nagyon kacér ez a fekete-átlátszós játék.

Judy Reyes

Csütörtökön volt egy esemény Los Angelesben a Devious Maids negyedik évadja tiszteletére. Ennek a vígjátéksorozatnak a magyar címe Piszkos titkok, és egyik főszereplője a fenti Judy Reyes, akinél jobban a mentafagyi színét még soha nem viselte senki. A ruhája és a cipője is ebben az árnyalatban készült, de van hozzá egy mélyzöld öv és a képen is látható fekete melltartó, ami ráadásul a fülbevalóval is harmonizál.

Dania Ramirez

Szintén a Devious Maids főszereplője a Dania Ramirez, aki értelemszerűen ugyanezen az eseményen jelent meg, csak ő egy fekete-arany összeállításban. Ramireznek is belefér egy kis hasvillantás a széles, fekete öv és a hetyke fazonú, arany felső közé, de az összeállítás alulsó fele sem kevésbé izgalmas. Egy csíkos, már-már uszályszerű, elöl nagyon felsliccelt szoknya volt aznap este a színésznőn, mindenképpen nézze meg a fotókat őróla is!

Elisabetta Canalis

Elisabetta Canalis egy olasz színésznő, aki akkor lett egycsapásra világhírű, amikor George Clooney elkezdett neki udvarolni. Abból a kapcsolatból végülis nem lett házasság, mindketten más mellett kötöttek ki, de Canalisnak azóta is ott a helye Los Angelesben, hogy egy kis észak-olasz eleganciát csempésszen a Hollywoodba. Tette ezt ezen a héten egy kicsit függönyös fazonú, de ettől még kifejezetten királykisasszonyos ruhában. Annyira úgy néz ki, mint Hamupipőke a bálban, hogy rögtön azt ellenőriztük, megvan-e mind a két cipője.

Meg.

Gwen Stefani

Ki néz ki a legjobban?

És akkor itt a végén, ahogy beígértük, ajánljuk az ön figyelmébe Gwen Stefanit, aki most 46 éves, és aki a világsikert hozó Don't Speak című számot akkor énekelte fel 1995-ben, amikor Kendall Jenner még meg sem született. Hát ők most egy cikkben mutogatják lapos hasukat, Stefani egy olyan fekete, hálós body segítségével, ami még tőle is szokatlanul szexi.

A kerítésre emlékeztető felső csak a kezdet, van hozzá szintén fekete szoknya-nadrág, magas sarkú bakancs és dupla öv. A hosszú, szőke, egyenes lófarok ezzel a minimálsminkkel nekünk Madonnát idézi a Blonde Ambition turné első feléről (klikk ide egy fotóért), dehát Gwen Stefaniban mindig is volt egy kicsi Madonna – jelenleg úgy tűnik, több is, mint magában Madonnában. Ha megnézte a fotókat, szavazzon! Ki tetszett önnek a legjobban?