Kanye Westnek az a korszakalkotó ötlete támadt, hogy miután lefújták a hétvégi New York-i koncertjét az eső miatt, kárpótolná a drága rajongóit. West annyira laza és közvetlen, hogy egy menő pop-up koncertet szervezett egy East Village-i klubba, ahova kőkemény 1500 fér el. Ha összepréselődnek, tálán 1700. Az érdeklődés óriási volt, hamar elment minden jegy, de van még tovább. Egy hangyányit nagyobb tömeg gyűlt össze az utcákon, mint amire West számított. Kiszorultak a koncertről, hát hangosan ordították, hogy 

Yeezy, Yeezy!!!

A kocsival érkező Kanye West után rohangáltak. West ekkor már rájöhetett, hogy annyira nem jó buli ez az egész, le kéne zárni a környéket, vagy valami. Azt meg hogy, nagy ember kell ide. De mekkora? New York polgármestere, Bill de Blasio mondjuk elég lesz. Csak adja már meg valaki szegény Yeezynek a politikus számát, különben nem lesz konci.

Nem is lett, kisebb tömeghisztéria alakult ki, a csalódott, felajzott rajongók vandálkodtak, kocsikra ugráltak, ajtókat zúztak. Kim Kardashian bezzeg mindent megtett, rögzítette a pillanatot, mikor West egy emberét hívta, hogy szerezzen egy embert, aki felhívja de Blasiót. 

A polgármester utólag reagált az ötletre, hogy oké, klassz ötlet, jótékonykodni kéne. Egy Kanye West-telefonszámnak azért ő is örülne. 

Az csak a ráadás, hogy a környéken lakók reggel nem ugráltak örömükben, mikor meglátták a leamortizált utcát. Van, aki szerint Kanye Westet terheli a kár,

tessék fizetni!

(Forrás: Time)