Mint arról beszámoltunk, Christina Grimmie-t pénteken egy floridai koncert után, autogramosztás közben lőtte le egy fegyveres férfi, majd magával is végzett. A TMZ szerint a 27 éves támadó egy őrült rajongó volt, aki kifejezetten azért utazott Orlandóba, hogy megölje az énekesnőt.

A rendőrség megerősítette, hogy Christina Grimmie és gyilkosa között korábban semmiféle kapcsolat nem volt. A férfi pénteken egy másik floridai városból utazott a koncert helyszínére, ahol nem voltak fémdetektorok, így senkinek nem tűnt fel, hogy két kézifegyver, két tárnyi lőszer és egy nagy vadászkés van nála.

A rendőrök szerint a támadó abban bízott, hogy sikerülhet elmenekülnie, mert úgy tervezte, hogy a gyilkosságot követően hazamegy. Bár felmerült, hogy véletlenül lőtte meg magát, miközben az énekesnő testvérével dulakodott, most azt gyanítják, hogy szándékosan lett öngyilkos. Az illető neve egyelőre nem ismert, de a rendőrség hamarosan tájékoztatást ad a kilétéről.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.