Angelina Jolie a BBC rádióban már elmondta, hogy színészek egész biztosan nem lesznek a gyerekei, mert nem érdekli őket ez a világ. Ellentétben a zenéléssel. Most még ennél is több magánéleti, illetve gyereknevelési titok derült ki a rádiós beszélgetés egy másik szegmenséből.

Egyrészt az, hogy Angelina Jolie soha nem akarta rákényszeríteni gyerekeire, hogy menekültekkel találkozzanak, csak a világot akarta láttatni velük, hogy minél több emberrel megismerkedjenek. Másrészt pedig megtudtuk, hogy milyen nyelveket tanulnak Jolie-Pitt család fiatal tagjai.

Shiloh Nouvel Kambodzsa hivatalos nyelvén, khmai-ul tanul, Pax Thien a vietnámira koncentrál, Maddox  Chivan  németül és oroszul, Zahara Marley franciául beszél, Vivienne  Marcheline  pedig épp arabul akar megtanulni, míg Knox a jelelés elsajátításán van.

Az Oscar-díjas színésznő, rendező, író, producer, valamint ENSZ Menekültügyi Főbizottságának különmegbízottja elmondta, hogy számára mit jelent ez az egész.

Addig nem ismerheted igazán a gyerekeidet, amíg maguk meg nem mutatják, hogy kik is ők valójában, majd azzá lesznek, amik mindig is lenni akartak. Nekem ez volt a vágyam, és most beteljesült: a gyermekeim más kultúrák iránt érdeklődnek.

via usmagazine