Taylor Swift és Tom Hiddleston alig két hete vannak együtt – legalábbis akkor készült róluk ez a csókolózós fotó – azóta viszont minden lépésüket fotósok követik.

Az énekesnő alig másfél hét után találkozott a színész édesanyjával az Egyesült Királyságban, most pedig már Rómában vakációznak, ahol újra nagyon közeli fotók készültek róluk, hogy mindenki lássa, Taylor Swift és Tom Hiddleston járnak.

Kapcsolatukban többen kételkednek, ami nem csoda, mert egyelőre valóban kicsit PR-szagú a dolog.

Még Taylor Swift exe, Calvin Harris is úgy gondolja, hogy ez az egész csak egy vicc, hisz Swift több mint egy év után sem volt hajlandó találkozni a skót DJ szüleivel, míg Hiddleston szinte azonnal bemutatta anyjának.

Calvin Harris egyébként ezek után azt is bejelentette, hogy soha többet nem jön össze egy hírességgel sem. 

Legalábbis a TMZ egy forrásától úgy tudja, hogy a DJ-nek elege van a celebekből, mert szerinte mind nárcisztikusak, neki pedig minden vágya, hogy egy normális nőt találjon.

Ez a nagyon közeli, meg nem nevezett forrás azt is tudni véli, hogy Calvin Harris szerint Taylor Swift megszállottan imádja az életét és karrierjét, amit már csak megmutatni imád jobban.

Viszont ha utóbbi igaz, lehet, hogy Swift és Hiddleston kapcsolata mégsem PR, hanem valódi, és Swift végre talált egy olyan férfit, aki szereti, ha kiteszik az életüket a kirakatba.