• Rabosították, vagyis lefényképezték és ujjlenyomatot is vettek a rendőrök Kis Grofótól, amiért május 29-én összeverekedett az egyik rokonának az ismerősével, írja a Blikk az RTL Klub Fókusz című műsorára hivatkozva. A balhé állítólag az egyik sértett húga és Grofóék unokatestvére miatt tört ki, akik egy ideig jártak, később viszont a lány elköltözött a zenész rokonától. Kis Grofó ellen garázdaság miatt indítottak eljárást.
  • Több mint 270 ezer forintot bukott VV Aurelio az idei foci EB-n, írja a Blikk. A celeb az Eb második felében már nemcsak a meccsek eredményét tippelte meg rosszul, de a mérkőzés ­eseményekre tett fogadásait is bukta.
  • A Borsnál jelentkezett egy fiatal nő, aki tavaly ősszel a Bónusz Electrinic Music Fesztiválon találkozott a holland DVBBS tagjaival. A 20 éves nőt pár rajongóval együtt hívták be a dj-k öltözőjébe, ahonnan aztán a két férfi pesti szállodájába mentek. „Volt ott minden, de kizárólag azt csináltuk, amihez nekünk lányoknak kedvünk volt. Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond.″ – mondta a lapnak a rajongó. A rendőrség már szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz a Balaton Soundon történek miatt. A fesztiválon a DVBBS öltözőjében és környékén több ájult lányt találtak a szervezők.