Ha így, a nap végére a szokásosnál is jobban ki lenne éhezve a celebek életére, jó hírünk van, mert ma is összeszedtük a közösségi oldalak legfontosabb történéseit.

David Beckham kislánya például minden bizonnyal az anyjánál is sokkal elvetemültebb divatrajongó lesz és esélyes, hogy a cipőinek számával is kenterbe veri majd Victoria Beckhamet. Ha ezen a fotón megtalálja a kakukktojást, minden világos lesz!

Someone's shoes have now become part of the toy corner .... Ssssshhhhh daddy don't tell mummy **

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,

Eközben Iszak Esztert nem a cipői teszik lehetetlenül boldoggá, hanem az, hogy kipipálta a bakancslistája egyik ponját és végre ő is eljutott Ibizára. Szóval, jogos az ugrálás!

Mihalik Enikő is lehet éppen bakancslistát teljesít, merthogy tegnap elindult és a jelek szerint már meg is érkezett a Grand Canyonhoz, hogy ilyen szuperjó fotókat készítsen.

New hang out spot #GrandCanyon

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Ha már szó volt Ibizáról, ejtsünk néhány szót a fürdőruhás lányokról, azon belül is a bugyi- és fürdőruha modellekről és persze Gigi Hadidről. Bár a modell nem a spanyol buliszigeten pózol bikiniben, de igazából ilyen testtel teljesen mindegy hol teszi, csak tegye, ugyebár.

Ezen a napon arra jutottunk, hogy Leonardo DiCaprio érzéseit és/vagy vonzalmát is tökéletesen megértjük, melyeket Nina Agdal iránt táplál. A bikinimodell mit is reklámozhatna Instgramján - ha éppen nem az Oscar-díjas színésszel hentereg Malibun - mint,

fehérneműt.

A hangsúly mondjuk itt sem feltétlenül azon van.

So much fun with the @adoreme team yesterday @hudsonhawaii *** @dreamhotels

Nina Agdal (@ninaagdal) által közzétett fénykép,