Katy Perry pár napja arról nyilatkozott, hogy

egy fájó pont van a kapcsolatukban, és az a távolság. 

A gavallér férfi ugyanis nem hajlandó Malibuból kimozdulni, Katy Perrynek viszont már fárasztó a sok utazás, ingázás Los Angeles és az üdülőhely között.

Az énekesnő az onnan egy órára található Santa Barbaraban nőtt fel, így próbálja összekötni a kellemest a hasznossal: a legtöbbször hazatér szüleihez is, erre viszont a brit színészt nem tudja rávenni, mármint a látogatásra anyóséknál. 

Szívesen elvinném a házhoz ahol felnőttem, de ő nem akar oda eljönni velem.

A fárasztó utazások ellenére megvan a kellemes egyensúly abban, hogy hányszor, és milyen gyakran látják egymást.

A cikk írása közben jött a breaking, hogy hiába a nyilatkozat, időközben összeköltöztek Orlando Bloommal a Malibui villában.

Saját gardróbja és fürdőszobája is lett az énekesnőnek a házon belül, jelentették a közelálló források. Az egyetlen dolog ami hiányzik neki, azok a macskái, Orlando Bloomnak ugyanis kutyái vannak, és az állatok nem jönnek ki jól egymással. 

A kapcsolatukban viszont minden rendben, örülünk, hogy mindenki boldog. Bár mindenki az esküvőt várja, és Orlando Bloom is szívesen elvenné feleségül, a színész még várni szeretne, ahogy Perry is, hiszen Russel Brand anno csúnyán elbánt vele.

A nyári kalandok után, melyről az exfeleség Miranda Kerrnek is megvolt a véleménye, úgy tűnik, most nyugalomban és békességben folytatják a kapcsolatot az óceán partján. Itt nem zavarja őket senki, folytathatják a nudizást.

Katy Perry amúgy épp legújabb lemezén dolgozik, melyen nem kizárt, hogy a szexről is énekelni fog, legalábbis Elvis Duran reggeli rádióműsorában ezt mondta.

via HollywoodLife,Mirror,