A Nyerő Páros második hetén vagyunk túl, most már egyre feszültebb a hangulat, a kezdeti óriási összhang és szeretet alább hagyott. Ha nagyon akar, minden celebpár tud olyan csapatot mondani, akiket inkább a villán kívül látna szívesen. De Pumped Gabóék nem tartoznak a kirekesztettek közé. Sőt! A műsor legnagyobb meglepetése Gabo (aki inkább Pumped Gabo, és maximum simán csak Gabo, mint Gábor) és a barátnője, Sebestyén Ági. 

Nagyjából egy éve lehetnek együtt, nem olyan idilli és lila köd a kapcsolatuk, mint a többieké, de szeretik egymást, még akkor is, ha a játék hevében Pumped Gabo az öklét verve üvölti, hogy

normális vagy, ember? 

A csütörtöki adásban Gabóék veszélyzónába kerültek, azaz lehetséges, hogy ma ők vagy Szabó Zsófiék esnek ki, akik feladták a trutyis játékot, mivel Kis Zsolt nem szereti az undorító dolgokat.

Biztos, hogy nem minden konfliktus teljesen őszinte a műsorban. Király Péter és Kovács Dóri krízise például simán elmehetett volna egy gyengébb Éjjel Nappal Budapest résznek. Pumped Gabo félig rögtönzött csütörtöki beszéde viszont meglepően őszintének tűnt. Kiállt a többiek elé, és elmondta, mennyire sokat jelent neki ez a verseny. Nem szégyen, bevalljuk, Gabóval együtt könnyeztünk.

Igazából nincs sok lehetőségem az életben, eddig se adódtak olyan hatalmas dobásaim. Minket a húgommal anyukánk nevelt fel minimálbérből, és nekem fontos volt ez a játék. Nagyon boldog vagyok, hogy eltölthettem veletek ennyi napot is. 

Pumped Gabó egy pillanat alatt nőtt a szívünkhöz. Eddig csak annyit tudtunk róla, hogy a mindene a csirkerizs és a pumpálás, maximum egy közepes bunkót néztünk volna ki belőle, pedig nem. Egy halál kedves figura, aki lehet, hogy szeret szolizni, de azért ettől még érdemel egy második esélyt. Tehát kedves gyerekek, az előítélet rossz. 

Hogy ki távozik harmadikként a műsorból, azt majd ma megtudjuk, Pumped Gabóékat temetni még kár. Szabó Zsófiék nyomatékosították a kortesbeszéd után, hogy lehet, hogy nekik nem jelent annyit a játék, mint Gabóéknak, ennek fényében tessék átgondolni a szavazatokat. 

Pumped Gabóék se tökéletesek

Sőt! Egészen érdekes, ahogy a celebpárok másfél hét után elfelejtettek viselkedni, már nem annyira előzékenyek egymással. Így történhetett meg, hogy a társaság összefogott az ÉNB-ből ismert Király Péter és Kovács Dóri ellen. Nekik sok Király stílusa, aki a tegnapi adásban próbálta megvédeni magát, hogy majd igyekszik visszafogni a vérmérsékletéből. Állítólag ők azért vállalták el a Nyerő Párost, hogy kiderüljön, van-e még értelme a kapcsolatuknak, vagy 3 és fél év alatt elfáradt az egész, és a legjobb az volna, ha hagynák az egészet a francba. De ettől még lehet az ő párosuk a legszimpatikusabb, mindjárt szavazhat! 

Azaz most!

Ki a műsor legszimpatikusabb párosa?