• Bár Sarka Kata a Borsnak azt nyilatkozta, hogy elválnak útjaik, és egyedül kell megállniuk a helyüket, a szombati Blikk arról írt, hogy egy hét múlva dől el, folytatódhat-e Hajdúék közös élete. Ezt egy családhoz közeli forrásra alapozzák, aki úgy tudja, a házaspár szeptember 24-ig, Sarka Kata 30. születésnapjáig adott időt egymásnak a végső döntés meghozatalára. A lap megpróbálta megszólaltatni Hajdú Pétert, de nem volt elérhető. Állítólag pénteken autóba ült, és meg sem állt Németországig.
  • Szintén a Blikk foglalkozott a 75 éves Medveczky Ilona szerelmi életével, aki az interneten próbált társat találni, de nem igazán jött be a dolog. Nyilatkozata szerint csalódások egész sorozatát élte át a világhálón keresztül, így alaposan besokallt. „Mindenki fűt-fát ígért, évtizedekkel korábbi fotót oszt meg magáról, és a legjobb színben akarja magát feltüntetni. Aztán persze előbb-utóbb kiderül az igazság! Katasztrofálisnak látom az internetes párkeresés helyzetét, és szerintem pont annyi előnye van az online világnak, mint hátránya” – fejtette ki Medveczky Ilona.
  • Újabb hír érkezett Rékasi Károly állapotáról, aki még tavaly júniusban szenvedett motorbalesetet. A Blikk szerint azóta nyolc kilót adott le, és a lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy ″Ku...ára lefogytam″. Mint mondta, voltak kísérletei súlyos edzésekre, de sajnos nem ment neki. Olyan fájdalmai voltak, hogy éven keresztül olvasni sem tudott.
  • A Bors szerint Friderikusz Sándor nem vette észre, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja az Önindító című rádiós műsorban, aminek az lett az eredménye, hogy szeptember 16-án, pénteken reggel az egész ország hallotta, hogy beszólt Bochkor Gábornak. Amikor bejátszották az előző adás részleteit, amelyben Bochkorék az egyik kolléganőjükkel évődtek, Friderikusz elkezdte dicsérni a hölgyet, amiért jól veszi az akadályokat. Kollégája egy kis zrikálással válaszolt, amelyre aztán Friderikusz nevetve azt felelte: ″Hát de g..i vagy!”